Selvom dagene allerede nu synes længere og vi snart ikke længere behøver at have lys på cyklerne om morgenen, går den så usædvanligt hurtigt for tiden, hverdagen. Den flyver afsted og jeg fatter ikke at det allerede er torsdag i denne uge, som mest af alt føles som om den er smuldret imellem fingrene på mig. Måske er det fordi jeg i sidste uge kun havde mine børn hjemme et par dage og jeg allerede igen på lørdag, skal aflevere dem hos deres far, fordi jeg skal med Danmarksindsamlingen og SOS-børnebyerne til Somaliland og redde verden. Eller altså, gøre et forsøg på at redde lidt af verden – sammen med jer, som kommer med på sidelinjen.

Alligevel forsøger jeg at nyde den, hverdagen. De små øjeblikke, selvfølgelig sammen med mine børn, men også med andre. Med kaffe og københavn og søde veninder. Solen der i korte glimt stikker frem og de (tilnærmelsenvist) lune dage, der rent faktisk har gjort det både muligt og lækkert at stavre rundt med åben jakke. Suk, altså. Det er lige før det lugter lidt af forår og jeg er vild med det.

Jeg får altid så meget (mere) energi i takt med at dagene bliver længere, mit humør bliver et par grader højere og verden kan i det store og hele bare komme an – lige nu, bogstaveligt talt endda. Jeg får lyst til at male himlen to nuancer mere blå og iføre mig de flotteste farver, i modsætning til om vinteren (ja, jeg ved godt det ret beset stadig er vinter, men det føles altså lidt som forår, både i vejret og i mit hoved), hvor jeg mere eller mindre konsekvent går klædt i sort.

I dag er jeg hoppet i min nye favoritstrik, som jeg købte i Gina Tricot i Sønderborg i sidste weekend. Den koster bare 199.- og kan fås online HER (reklamelink), hvor man også kan se den på en lidt anden model end mig 😉 Den er en lille smule ganni-agtig i udtrykket og så elsker jeg farven på den, som gør det helt og aldeles fantastisk til jeans! Der er (selvfølgelig) links til alt tøjet, bortset fra frakken, som jeg ikke har kunnet opstøve, da det er en gammel model, nedenfor, men jeg vil bare lige fremhæve strømperne (reklamelink) også. Dem købte jeg nemlig også hos Gina Tricot og de er så fine – og så koster de kun 10 kroner lige nu! Haps – så kan man næsten ligeså godt tage to par, ik’? (ja, det gjorde jeg altså). Og altså, se lige den fine detalje bagpå (HER), som virkelig kommer til sin ret, hvis man skulle være vovet nok til at iføre sig dem sammen med en nederdel 🙂

Strik HER // Jeans HER // Strømper HER // Frakke (lignende) HER (OBS: alle links er reklamelinks)

… Og hvis nu nogen ikke kan få nok af fine striktrøjer eller hvis dén fra Gina Tricot skulle gå hen og blive udsolgt, så er jeg altså også helt pjattet med denne HER. Jeg kan bare ikke lige beslutte mig for, hvilken farve jeg bedst kan lide.

Uanset om I er til lyserøde striktrøjer, netstrømper og gåkaffe  eller ej, så håber jeg at I også nyder de små fine hverdagsglimt og -oplevelser i jeres hverdag. Det kan virkelig noget.

12 Kommentarer

 1. Jeg er rimelig ny læser herinde, men ej hvor jeg nyder at læse med. Du skriver så fint og dejligt, og jeg er allerede nu overbevist om, at du er gennemrart menneske 🙂

  God torsdag 🙂

 2. Den er simpelthen så flot, den sweater. Og i øvrigt meget pænere til dig, end modellen. Nu håber jeg bare at den er lige så pæn til mig 🙂

  • Cana Buttenschøn Svar

   Orv, det var sødt sagt! Jeg håber du bliver glad for den 🙂

 3. Du ser bare dejlig ud! Og glad. Det klæder dig virkelig godt Ligesom sweateren. Og bukserne. Og strømperne. Og frakken. Og skoene.

  • Cana Buttenschøn Svar

   Okaaaaaay, tak!! Jeg er heldigvis for det meste også ret glad ??❤️

  • Cana Buttenschøn Svar

   Ha ha, jeg har det altså også lidt blandet med dem, men i ankelstrømpeversionen, synes jeg de er mega seje – uden at blive slutty ?

 4. Forårsfornemmelser i januar? Du skulle vel aldrig være blevet forelsket, søde Cana? ?

  • Cana Buttenschøn Svar

   Har du mærket hvor lunt der er udenfor i disse dage? Det føles altså ret meget som forår ??

 5. Der er et eller andet over kombinationen af lyserød og grå <3
  Og så lidt frække netstrømper til at fuldende looket, I Like Du kunne godt slutte med fredagsbar eller cocktail i den combo 😉
  Du sælger forresten sweateren bedre end modellaen på GT

 6. Iihh hvor er det fiiint 🙂 Men hvor er din frakke fra? Den er simpelthen så flot og lang! ?

Skriv en kommentar

Her på canabuttenschon.dk bruger jeg cookies, ligesom jeg deler oplysninger om din brug af min website med partnere inden for sociale medier, annoncering og analyse. Du samtykker til brugen af cookies, hvis du fortsætter med at anvende min hjemmeside. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk