Skærmbillede 2015-12-30 kl. 19.08.03

… Familien Buttenschøn flyttede fra Broager til Østerbro

… Jeg blev optaget på psykologistudiet

… Jeg blev fyret fra mit arbejde

… Jeg droppede psykologistudiet

… Jeg blev selvstændigt erhvervsdrivende

… Vi tog seks uger til Los Angeles

… Thomas og jeg holdt bryllupsfest

… Thomas skrev mig mit album, Cana’s Album

Og en hel, hel masse mere! Det har været et heftigt år og der er sket så meget godt, at jeg kun kan håbe på, at 2016 bliver bare halvt så godt.

Jeg har, kraftigt inspireret – eller tilnærmelsesvist kopieret – fra en af de, efter min mening, dygtigste bloggere her i landet, Mette Marie, som skriver på twinpeaks, lavet en liste over mine mest populære indlæg i 2015, måned for måned.

Januar

Årets første store beslutning blev også den mest læste, da jeg offentliggjorde indlægget vores hus er sat til salg

Februar

Imens jeg sad på Lanzerote med mine drenge, havde jeg tilsyneladende glemt min hjerne derhjemme og lavede derfor en ordentlig brøler, som jeg med det populære indlæg kald mig bare idiot, måtte beklage.

Marts

Da (vandre)historien om kvinden der fejlslagent forsøgte sig med hjemmevoksning i en kvindes tilståelse #4 ramte bloggen, skal jeg lige love for at I strømmede til i hobetal og gjorde det til det suverænt mest læste i 2015.

April

I april viste jeg med sitrende læber mit maveskind frem i den nøgne sandhed, som endte med at få mig på forsiden af flere aviser.

Maj

Med de kinky tilståelser i en kvindes tilståelse #7, som blev denne måneds mest læste, viste I mig, at I er lige så lummert anlagt som mig – og jeg elsker det!

Juni

Fra en seng i Los Angeles skrev jeg om vores kærlighedshistorie #1 (og 2 og 3), som I tog imod med åbne arme. Kærlighed og cliffhangere var tilsyneladende the shit!

Juli

For mig var ét af højdepunkter klart da jeg opdagede hvordan man laver verdens nemmeste og sundeste cookies – med kun TO ingredienser og som ovenikøbet smager hammergodt! Det blev månedens mest læste.

August

Da jeg afslørede at jeg havde takket nej til at starte på psykologistudiet i indlægget, jeg skal ikke være psykolog, var det med hjertet i halsen over om jeg ville blive hængt til tørre for min beslutning. Heldigvis viste det sig, som det forøvrigt altid har vist sig, at I havde min ryg og bakkede mig op.

September

I september blev mit højtråbende indlæg Du må ikke komme med til hans fødselsdag det absolut mest læste, da det henover et par dage lagde facebook ned. Det var et vigtigt indlæg med en morale, som jeg håber at jeg selv vil huske til tid og evighed.

Oktober

I halen på Thomas og min fantastiske bryllupsfest, lagde jeg en følgeton af indlæg op med glimt fra festen og Buttenbryllup #3, hvor jeg lagde en video med en lille del af Thomas’ ogmin duet op, blev månedens mest læste.

November

Nyheden om at JordemoderCana lukker bragte jer til skærmene og jeg blev endnu engang benovet over den store opbakning I kom med til min beslutning.

December

Som rosinen i pølseenden blev Juleinspiration: Ideer til drillenissen december måneds (hidtil) mest læste indlæg and I have no wonder why, for hold nu op hvor synes jeg det har været svært at komme op med nye genialiteter og hyggelige julepåfund fireogtyve dage i træk.

Det har været et vildt fedt år, med mange flere op- end nedture og jeg håber at det samme har gjort sig gældende for jer og så håber jeg at I bliver hængende i 2016 også 🙂

6 Kommentarer

 1. Tak for nogen hyggelige læse timer. Det har været underholdende at følge dig. Tak for 2015 glæder mig til mere i 2016.
  Også håber jeg at det går bedre med den byld. Så du kan danse ind i det nye år på hæle.
  Godt nytår til dig, din mand og dine unger.

  • Cana Buttenschøn Svar

   Tak, hvor er du sød, Joan! Dejligt du bliver hængende 😀
   Dansen i morgen kommer mest til at foregå på tæer, men skidt med det – det har jeg hørt i vild med dans, er temmeligt eftertragtet 😀
   Godt nytår!

 2. Jeg er virkelig glad for din blog. Jeg kan forholde mig til det og de er lidt dybere end andre blogs jeg følger hvilket er meget fedt. Godt nytår og jeg glæder mig til at læse mere i 2016.

  • Cana Buttenschøn Svar

   Fedt! Tak 😀 Også godt nytår til dig.

Skriv en kommentar