Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.38.25

Selvom jeg på alle måder elsker mit liv som professionel blogger, skal det ikke være nogen hemmelighed, at det trækker i mig, for at bruge mine jordemoderfaglige og menneskelige kompetencer på et andet niveau, end det har været gældende i det seneste års tid. Derfor startede jeg for noget tid siden JordemoderCana.dk, hvorfra det nu er blevet muligt, at booke mig til at yde private jordemoderydelser.

Jeg savner den menneskelige kontakt og jeg fornemmer, særligt i disse sparetider på fødeafdelingerne rundt om i landet, at der er et tiltagende behov, for en jordemoder med tid til at yde en god omsorg. Netop dét har jeg.

Jeg har tiden til at lytte, vejlede og rådgive og jeg glæder mig som et lille barn, til at byde de første kvinder eller par velkomne i de lokaler ved Trianglen her i København, jeg netop i dag, har skrevet kontrakt på.

For mere information og priser klik her. 

Jeg siger Jer, jeg er spændt og jeg håber, at der sidder bare en enkelt eller to derude, som kunne tænke sig at gå til jordemoder hos mig.

30 Kommentarer

 1. Nu er jeg ikke gravid og planlægger heller ikke flere graviditeter, men stort tillykke med forretningen! 🙂

 2. Cecilie Skovgaard Svar

  Det er liiiiiiiige før, jeg overvejer et sæt tvillinger mere, bare for at få fornøjelsen, men så alligevel… Men for fisme, hvor jeg synes det er en god ide.

  • Cana Buttenschøn Svar

   HAHAHA!! Så tager jeg sgu mere end bare hatten af for dig – i overført betydning, that is 😀 Og tak!

 3. Nanna // Tvillingernesmor Svar

  Pisse sejt Cana 😀 Var jeg gravid og boede i KBH var du første valg 😀

 4. Måske vi skulle overveje en snak med dig og få dig til at kigge journalen igennem da jeg havde en del komplikationer Og måske give mig lidt ro på og ikke mindst min mand som er i tvivl om han vil have nogle børn.

  • Cana Buttenschøn Svar

   Uden overhovedet at kende din historie, lyder din kommentar som om det ville være en god idé hvis du og din mand overvejede det. Jeg vil i hvert fald stå parat, hvis du – eller I – får modet på at få bearbejdet din fødsel.

 5. Ærgerligt jeg er færdig med at få børn.
  kunne godt have brugt en der ville lytte da jeg fik mine tvillinger i 2010.
  Held og lykke med det. I øvrigt dejligt du igen skal arbejde med mennesker. Det virker til du er en god gavmild omsorgsfuld og vidunderlig person mange på denne måde kan få lidt glæde af:-)

  • Cana Buttenschøn Svar

   Sikke dog en sød, sød, sød kommentar, Ditte! Tak 🙂

 6. Åh Cana, ville ønske vi skulle have flere børn. Du hjalp vires første til verden på Hvidovre, på en stille og rolig onsdag morgen. Kun min mand, jeg selv og dig. Det var den bedste fødsel. Nr 2 har vi fået hjemme i stuen, efter din anbefaling❤️️ min varmeste anbefaling af dig til kommende mødre og fædre. Held og lykke med det.

  • Cana Buttenschøn Svar

   Åh Stinne, din kommentar varmere mere end halvtreds kopper varm kakao på en vinterdag! Tak 🙂

 7. Øv hvis bare du havde været bosiddende i Jylland (gerne nær Odder) 😀 nu er er jeg dog ikke gravid men ville gerne have dig som jordemoder 🙂

 8. Tillykke med nye lokaler og job. Jeg er sikker på der er mange som gerne vil have dig som jordemoder. Havde jeg boet i kbh endnu jæhabdenjeg i hvert falde valgt dig hvis jeg engang skulle have en 3’er. 🙂

 9. Hvad tilbyder du? Er det kun konsultationer op til fødslen, eller bliver det en privat fødeklinik, hvor du er med under fødslen?

  • Cana Buttenschøn Svar

   Indtil videre er det jordemoderkonsultationer og samtaler både før og efter fødslen 🙂

 10. Mon du har skelet til systemet i Tyskland, hvor private jordemødre nærmest er standard? Ellers kunne der måske være inspiration at hente her? Jeg er sikker på, at der vil være masser af kunder i Kbh og omegn, sådan som det skæres ned i DK. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med den nye forretning. Det er skønt at få lov at bruge sit fag og det, man er god til. God vind!

  • Cana Buttenschøn Svar

   Slet ikke – men det vil jeg da tjekke ud 🙂 Tak.

 11. Hov – nu bliver jeg lidt forvirret – skal eller skal du ikke starte på studie?? 🙂

 12. Bliv lige ved i nogle år ikke, så jeg kan komme hos dig ved næste graviditet! Tillykke med det 🙂

  • Cana Buttenschøn Svar

   Tak – jeg skal gøre mit bedste 🙂

Skriv en kommentar