Cykelhandleren kiggede mærkeligt på mig, da jeg i går, stillede i hans lille butik, med min cykel og fortalte, at den stort set har stået urørt hen i to-et-halvt år. A’hva’behar!

Det er slut nu.

Desværre havde hverken han eller jeg tid til andet end en ny ventil og lidt luft i dækkene, hvorfor jeg få minutter senere fandt mig selv i fuld spurt i første gear ned ad Øster Farimagsgade, som en anden Speedy Gonzales til en spinningtime, på en cykel, som dengang gearene stadig virkede, gjorde sig bedst – og absolut hurtigst – i tredje gear.

Nuvel, jeg var, ovenpå et forøvrigt fantastisk og enormt anbefalelsesværdigt Flying Superkids Show i tirsdags med min Jens, i mit sporty hjørne. Skæbnen ville det nemlig således, at jeg, til selvsamme arrangement, pludselig befandt mig på en plæne, med alles øjne rettet mod mig, med en hulahopring om maven og en kvinde med en mikrofon, som pænt talte hvor mange gange jeg kunne svinge den overdimensionerede hønsering rundt om livet.

Det hele er dog lige nu komplet ligegyldigt, for jeg er kraftpetersparkeme blevet optaget på psykologi på Københavns Universitet!

image

84 Kommentarer

 1. Tillykke med optagelsen:-)
  Har fulgt din blog længe. Den er dejlig levende, og netop hjemvendt fra ferie måtte jeg lige tjekke om du var kommet med en opdatering om din optagelse.

 2. Kæmpe stort tillykke sødeste Cana! Du er så sej!!!
  Kæmpe krammer fra mig

 3. Vibeke vea Svar

  Stort og hjerteligt tillykke. Du bliver en sublim psykolog !!!

 4. Chancer er ikke noget man får – chancer er noget man tager! Og det skal jeg sgu love for at du/i har gjort! !!Tillykke med det og super godt gået når man tænker på hvor mange der ikke er kommet ind.

 5. Chancer er ikke noget man får – chancer er noget man tager! Og det skal jeg sgu love for at du/i har gjort! !!Tillykke med det nye liv og super godt gået når man tænker på hvor mange der ikke er kommet ind.

 6. TILLYKKE
  og stærkt at du/I tør satse hele butikken og flytte!

  • Cana Svar

   Tak – det giver heldigvis rigtig god mening nu, at vi satsede det hele på det 🙂

 7. Bondekonen Svar

  Wu-the-fucking-huuuu! Tillykke!!! Ræsede herinde til morgen for at se hvordan det var gået. Godt nok er jeg snart færdig med min laaaaange uddannelse, men jeg synes stadig det er SÅ spændende at se hvad andre kommer ind på!

 8. Jane laursen Svar

  Så meget tillykke!! Hvor må det være fantastisk
  Fedt når nogle har drømme og tør udleve dem

  • Cana Svar

   Det var nemlig lige præcis det, det var 🙂 Tak!

 9. Stort TILLYKKE med det – hvor er det fedt for dig. Kan du have en dejlig dag, hvor du vel nok slet ikke han få armene ned af ren begejstring 🙂

  • Cana Svar

   Ja tak – jeg tror præcis jeg får det som du beskriver 🙂

 10. Kristina Mide Svar

  Sådan!! Man skal nemlig bare T R U S T T H E T I M I N G O F Y O U R L I F E ! ! ! Verdens allerstørste tillykke til dig søde Cana – du og din familie er beviset på, at gode ting sker for gode mennesker!

 11. Stort tillykke, sendte dig en tanke i går da jeg hørte i radioen at det var nu i fik besked.
  Jeg så dig i 7/11 på Østerbrogade i mandags, men blev helt star struck og turde ikke sige hej…ville have sagt at jeg nyder at læse med her inde og at Peter er endnu mere nuttet i virkeligheden . Du må have en dejlig dag.

  • Cana Svar

   Taaak! Og sig så lige hej næste gang, ik’? Det gør mig så mega glad 🙂

 12. Heidi Kjeldgaard Svar

  Wuhuuuuu. Stort tillykke ! Du er satme for sej. Ønsker dig nogle vidunderlige studieår.

 13. Fantastisk ! Stort tillykke med det! 😀 Det går jo bare super for jer 🙂

 14. Stort til lykke!!! Det er da SÅ fedt for dig/jer.

  Var det ikke noget med, at der var minimalistisk chance for at komme ind? Kan ikke lige huske det præcist. Ej, hvor er du heldig! 🙂 Og dygtig naturligvis – det er jo dit store arbejde med ansøgningen, som har båret frugt!

  • Cana Svar

   Tak, Annette. Jo, jeg tror det var et nåleøje jeg var så heldig at komme igennem og det er eddermamer en fed følelse!

  • Cana Svar

   Tak, søde Signe! Det er på institut for psykologi på KU, i øster farimagsgade 🙂

 15. Marie Cecilie Svar

  Kæmpe tillykke med optagelsen. Hvor er det dejligt for dig 🙂

 16. Stort tillykke med optagelsen cana.
  Min mand og jeg snakkede faktisk om dig så sent som i går aftes da det kom i nyhederne at folk nu fik ja eller nej. Det at du og Thomas samt børn har rykket teltpælene op i Sønderjylland med uvisheden om hvor vidt du ville komme ind på studiet er vildt. Jeg ville personligt ha følt det sindssygt angstprovokerende og stå i den situation. Så hatten af for jer og alt held og lykke i Kbh.

  • Cana Svar

   Hvor er du sød – jeg har som oftest en tyrkertro på egne evner, og heldigvis holder det, som tilfældet også var det nu, oftest stik 🙂

 17. MEGA SEJT!!!!!
  Min søn på 11 hedder også Jens:-).
  Og er du glad nu, så vent et par dage til det VIRKELIG er gået op for dig.
  Nyd russen. Ja, og russen;-))).
  Kh. Birgitte

 18. Sådan!!! Så flot! Tillykke med optagelsen og pøj pøj med studiet. Hvor mange år har du foran dig? Her er der 4,5 1 på HF og 3,5 på jordmoder studiet god sommer

 19. Cecilie Skovgaard Svar

  Cana, kære Cana. Selvfølgelig er du kommet ind. Alt andet ville have været så forkert. Jeg håber det bliver alt hvad du ønsker dig.
  Tillykke! Også med at være sej til hulahopring ( det er min krop simpelthen holdt op med at kunne, min hjerne kan, men resten vil bare ikke.)

 20. Stort tillykke!!! Hvor er du sej!! Fantastisk at høre at det betaler sig at satse alt på drømmene!!!

 21. Stort tillykke med optagelsen på studiet Sejt gået med de hulahopr

 22. Stort tillykke med optagelsen på studiet Sejt gået med de hulahopringe

 23. Pisse sejt, mange gange tillykke og held og lykke med studiet 🙂 Dreams DO come true <3

  • Cana Svar

   Tak, Louise! Nye sko og en tivolitur med mine drenge var lige præcis hvad jeg havde brug for 🙂

 24. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 😀 Kan du høre råbet helt fra Sønderborg?! Hvis ikke, så råber jeg sgu gerne igen. 😀 Hvor er det fedt! Stort tillykke. 🙂

 25. tillykke! Fedt at du tog springet og hurra for at det danske uddannelsessystem giver dig mulighed for at tage en ny og særdeles efterspurgt uddannelse helt gratis når førstevalget ikke var det helt rigtige til dig og dit liv. Har selv valgt om (og læst i maaange år), det er det hele værd her bagefter.

  • Cana Svar

   Tak, Karen. Jeg er rørende enig og meget, meget taknemmelig!

 26. Jeg har lyst til at blive sur, når jeg efter at have kæmpet i to år for at komme ind på samme studie får et afslag. Men jeg er glad på dine vegne, for jeg ved at du også har kæmpet og du virker som et skønt og positivt menneske. Tillykke med det!

 27. Lige kommet hjem fra ferie og til hvilken nyhed! Feeeedt! Tillykke Velfortjent

Skriv en kommentar